Maatwerk


Één verkeerde dakpan kan een dak al verpesten. Oog voor detail is daarom erg belangrijk bij verbouwingen of aanbouw. Cnossen Bouw let van nature op deze details. Ons werk is altijd maatwerk en streeft altijd de bestaande stijl na. Ook in de inrichting en afwerking is detail belangrijk en staat Cnossen Bouw als aannemer garant voor een passend resultaat.

1. Briefing

Op basis van een aantal foto's van de bouw- / thuislocatie en een beschrijving van het project krijgen we een eerste indruk.

2. Bezoek

Graag komen langs en nemen we tijd om de situatie te bekijken. We geven meteen onze visie en geven inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden.

3. Schets

Wij maken altijd een schets op basis van het bezoek. Dit helpt u en ook ons om een verbouwing te visualiseren en keuzes te maken.

4. Offerte

Uiteraard zullen we ten aanzien van een budget keuzes moeten maken. We zullen deze uitgebreid bestuderen en zoeken naar oplossingen die in het budget passen.

5. Inmeten

Wanneer het budget is bepaald, kunnen we daadwerkelijk gaan inmeten en de wensenlijst gaan afstemmen.

6. Planning

De planning wordt op het moment van inmeten afgestemd. Gedurende de verbouwing is er wekelijks nog een specifiekere planning voor een inzicht van dag tot dag.

7. Bouw

Een verbouwing is een proces waarin soms opnieuw keuzes moeten worden gemaakt. Daarom zijn er verschillende afstemmingsmomenten gedurende de bouw die duidelijkheid geven.

8. Oplevering

Samen met u nemen we nog een keer het bouwproces door en geven we tips over het onderhoud van uw aanbouw.

Cnossen Bouw Lichtstraat Nijmegen

Maatwerk lichtstraat Nijmegen

'De lichtstraat past perfect in de stijl van het huis. Hij geeft veel en prettig licht maar valt niet enorm op. Het is alsof het altijd bij het huis heeft gehoord.'

Project bekijken

Maatwerk verbouwing - Doetinchem

'Alles is keurig afgewerkt en zijn afwerking maakt van iets statisch iets levendigs in huis met zijn keuze voor hout en materialen.'

Project bekijken
Cnossen Bouw | Burenbouw

Samenbouw

Samen met Cnossen Bouw werken aan je project


Bekijken

Burenbouw

Een project realiseren samen met de buren


Bekijken

Stofvrij

Geen rommel met een stofvrije verbouwing


Bekijken

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact