Bouwen met de buurt


Bij burenbouw zijn projecten niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor de directe omgeving. Cnossen Bouw verbindt daarom buren bij verbouwingen. Wij koppelen ervaring en advies niet alleen aan je eigen capaciteiten, maar ook aan die van je buurman/-vrouw.

1. Briefing

Op basis van een aantal foto's van de bouw- / thuislocatie en een beschrijving van het project krijgen we een eerste indruk.

2. Bezoek

Graag komen langs en nemen we tijd om de situatie te bekijken. We geven meteen onze visie en geven inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden.

3. Schets

Wij maken altijd een schets op basis van het bezoek. Dit helpt u en ook ons om een verbouwing te visualiseren en keuzes te maken.

4. Offerte

Uiteraard zullen we ten aanzien van een budget keuzes moeten maken. We zullen deze uitgebreid bestuderen en zoeken naar oplossingen die in het budget passen.

5. Inmeten

Wanneer het budget is bepaald, kunnen we daadwerkelijk gaan inmeten en de wensenlijst gaan afstemmen.

6. Planning

De planning wordt op het moment van inmeten afgestemd. Gedurende de verbouwing is er wekelijks nog een specifiekere planning voor een inzicht van dag tot dag.

7. Bouw

Een verbouwing is een proces waarin soms opnieuw keuzes moeten worden gemaakt. Daarom zijn er verschillende afstemmingsmomenten gedurende de bouw die duidelijkheid geven.

8. Oplevering

Samen met u nemen we nog een keer het bouwproces door en geven we tips over het onderhoud van uw aanbouw.

Cnossen Bouw Dubbele aanbouw Doetinchem

Burenbouw - Doetinchem

'De burenbouw van Cnossen heeft ons als buren dichter bij elkaar gebracht.'

Project bekijken

Maatwerk

Altijd maatwerk met een passend resultaat


Bekijken

Samenbouw

Samen met Cnossen Bouw werken aan je project


Bekijken

Stofvrij

Geen rommel met een stofvrije verbouwing


Bekijken

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contact